DM 2019

Distriktsmästerskap i Spår den 13 oktober 2019 på
Tyresö BK

Vi gratulerar Monica Kempe med Lizzroys Avicii, Stockholm Södra BK, till vinsten. Monica är därmed distriktsmästare i spår 2019.
Stort grattis till prestationen!


Vid distriktsmästerskapet i spår 2019 deltog 12 ekipage från distriktet.


På en andra placering kom Emma Jansson med Stjernborgens Linna, Vällingby BK, och på en tredje placering kom Annika Westerlund med Hackihäls Indiana Jones, Värmdö BK.

Distriktsmästerskap i Skydd den 6 oktober 2019 på Tyresö BK

Vi gratulerar Anne Brewitz med Ullhedens Ö-Alli, Tyresö BK, till vinsten. Anne är därmed distriktsmästare i skydd 2019. Stort grattis till prestationen!


Vid distriktsmästerskapet i skydds 2019 deltog 3 ekipage från distriktet. På en andra placering kom Camilla Berg med Ullhedens Öza och på en tredje placering kom Ulrika Fant med Ulvgaist Ella, Tyresö BK.

Distriktsmästerskap i Lydnad den 26 maj 2019
på Lidingö BK

Vi gratulerar Susy Tvärnstedt med Kronvallarens Eclipse, Tyresö BK, till vinsten på 286 poäng. Susy är därmed distriktsmästare i lydnad 2019.
Stort grattis till prestationen!


Vid distriktsmästerskapet i lydnad 2019 deltog 7 ekipage från distriktet. På en andra placering i DM:et placerade sig Tina Rosberg & Vallhunden Little-Joe, Mälarö BK och på en tredje placering i DM:et Pavlina Günther & Nordic Paws Fox, Nacka BK. Domare Mats Johansson

Prispallen DM lydnad inklusive domare Mats Johansson

För övriga resultat se SBK tävling

Distriktsmästerskap Patrullhund den 11 maj 2019

Vi gratulerar Lars Bispgård med Hottonias Drama Queen, till vinsten på 1065 poäng. Lars är därmed distriktsmästare i Patrullhund 2019.
Stort grattis till prestationen!

Prispallen DM Patrullhund inklusive domare Mats Johansson.

På andra plats i DM placerade sig Mimmi Jordell med Totus-Lycka, 1058 poäng och på tredje plats Gunnar Bergman med Ajgost Beast med 1053 poäng. Domare var Mats Johansson.