DM 2018

Distriktsmästerskap i Skydd den 14 oktober på Stockholm Södra BK

Vi gratulerar Ulrika Fant med Ulvgaist Ella, Tyresö BK, till vinsten på 665,25 poäng och certifikat. Distriktet har därmed fått en ny distriktsmästare i Skydd.

Ulrika Fant med Ulvgaist Ella, Tyresö BK

Vid DM:et deltog 4 ekipage från distriktet. På andra plats med cert placerar sig Anne Brewitz med Ullhedens Ö-Alli, Tyresö BK och på tredje plats Memea Mohlin med Ullhedens Yster, Solna-Sundbybergs BK.

 För övriga resultat se SBK tävling. Figurant var Jonas Eldh.

Distriktsmästerskap i Lydnad den 16 september på Mälarö BK

Vi gratulerar Tina Rosberg med Vallhunden Little-Joe, Mälarö BK, till vinsten på 291,5 poäng. Tina är därmed distriktsmästare i lydnad 2018.
Stort grattis till prestationen!

Tina Rosberg med Valllhunden Little-Joe, Mälarö BK
Tina Rosberg med Valllhunden Little-Joe, Mälarö BK

Distriktsmästerskap i Spår den 6 maj 2018 på Värmdö BK

Vi gratulerar Emma Jansson med  Stjernborgens Linna, Vällingby BK, till vinsten på 556.5 poäng och certifikat. Distriktet har därmed fått en ny distriktsmästare i Spår.

Vid DM:et deltog 5 ekipage från distriktet. På andra plats med cert placerar sig Malin Flodman med Utterlyan’s Wasabi, Tyresö BK och på tredje plats Anne-Marie Folkesson med Cukid’s Karisma, Stockholms Södra BK.

För övriga resultat se SBK tävling. Domare var Sylvia Axell och Jan-Ola Nyberg.

På andra plats i DM placerade sig Christel Perjons med Fia-Friends Tina-Turner, Vällingby BK och på tredje plats Ewa Svensson Wirström med Trolleyes Nemi, Mälarö BK.

I DM deltog totalt 6 ekipage från distriktet. Domare var Anders Svensson.
För övriga resultat se SBK tävling