Utbilda din hund till räddningshund?

 Under hösten 2019 kommer Stockholmsdistriktet att starta en räddningshundkurs. 

Att utbilda sin hund till räddningshund är en stor utmaning för både dig som förare och din hund. Det ställer höga krav på din hund när det gäller den mentala biten. Vilken ras du har är av mindre betydelse, även blandraser kan bli räddningshundar. Vi ställer krav även på dig som förare, du ska ha god kondition, viljan att träna och ha en bra lagskänsla. 

Informationsmöte den 12 juni klockan 18:30 på Järfälla BK.
Där vi kommer att informera om hur det är att träna sin hund till räddningshund, vad det innebär och vilka krav som ställs. Du kommer även kunna ställa frågor kring räddningshundar och hur det är att utbilda dessa. 

 Anmälan till mötet senast 2018-05-13 till peter@anindustriservice.se 

Har du några frågor? Kontakta Peter Norén peter@anindustriservice.se