Lämna synpunkter på SKK:s organisationsförslag

Svenska Kennelklubbens organisationsutredning har tagit fram ett förslag på ny organisation. Svenska Brukshundklubben vill ta del av distrikts, lokal- och rasklubbars samt medlemmars synpunkter på förslaget.

Den 19 november har Svenska Brukshundklubbens lokalklubbar, distrikt och rasklubbar bjudits in av Svenska Kennelklubben (SKK) till träffar runt om i landet för att informera om arbete och förslag i SKK:s organisationsutredning.

Svenska Brukshundklubbens förbund vill ta del av dina och organisationens synpunkter och förslag inför förbundets konsekvensanalyser av SKK:s organisationsförslag.

Fyll i formuläret med era synpunkter och förslag

Här tar vi tacksamt emot synpunkter, för- och nackdelar samt förslag och lösningar med anledning av SKK:s organisationsförslag. Förbundsstyrelsen kommer att ha frågan uppe på sitt styrelsemöte 2 december och ser gärna att det finns svar att ta del av då. Allra senast 20 december vill vi ha era synpunkter.

http://www.brukshundklubben.se/synpunkter_skk_organisationsforslag