Ny handläggare på Studiefrämjandet

Den 31 maj har jag min sista dag på Studiefrämjandet Stockholm. I höst ska jag börja plugga till civilingenjör i Linköping. Jag vill tacka er alla för det fantastiska samarbete vi haft under de här månaderna! Jag är imponerad över allt det ideella arbete som bedrivs på hundklubbarna i Stockholms Län, wow! Ni ska vara stolta!

I början av juni kommer er nya handläggare Mikaela Strömberg att skicka ut en presentation av sig själv, så ni får veta lite mer om henne. Hon kommer att ha samma telefonnummer och alla mail som skickas till mig eller Märta kommer automatiskt att vidarebefordras till henne.

Ha det fint och fortsätt bedriva er fantastiska verksamhet!

Varma hälsningar,

Felicia Hogan
Studiefrämjandet Stockholms län

Box 6361
102 35 Stockholm

Besöksadress: Brygghuset, Norrtullsgatan 12 N 
08-555 352 03