Tävlingsledarkurs i lydnadsklass

SBK Stockholmsdistrikt erbjuder en tävlingsledarkurs i lydnad med start den 4 november 2015. Utbildningen vänder sig till den som vill bli auktoriserad tävlingsledare i lydnad. Utbildningens mål är att kursdeltagarna ska auktoriseras som lydnadstävlingsledare. En kursdeltagare som efter utbildningen blivit godkänd vid såväl teoretiskt prov som praktiskt slutprov auktoriseras som lydnadstävlingsledare av distriktet.

Mer information om tävlingsledare lydnad finns på Svenska Brukshundsklubbens webbplats, se bifogad länk http://www.brukshundklubben.se/funktionar/prov-tavling/lydnadsprov/funktioner/tavlingsledare-lydnadsprov/

Med vänlig hälsning,
Stockholmsdistriktets TÄS
genom
Lotta Wiklander
070-6254693

Inbjudan med anmälan >> tavlingsledarkurs_lydnadsklass_2015