Ta chansen – DTBK har några platser kvar på sina agilitykurser

För samtliga kurser gäller att man anmäler sig via klubbens hemsida: www.dtbk.se.

Agility; Handling
Denna kurs vänder sig till dig som gått grundkurs i agility eller på annat sätt lärt din hund alla hinder som ingår i en agilitybana. Hunden bör ha förståelse för alla hinder för att ni ska kunna tillgodogöra er kursen på ett bra sätt. Vi fokuserar på grunderna i handling, dvs hur vi visat hunden vilken väg den ska ta över banan.
Instruktör: Jennie Ejneroos
Datum och tid: mån 16/4, 23/4, 7/5, 21/5 och 4/6, kl 19-21

Agility/Slalom
Denna kurs vänder sig till dig som gått grundkurs i agility eller på annat sätt lärt din hund alla hinder som ingår i en agilitybana. Hunden bör ha förståelse för alla hinder för att ni ska kunna tillgodogöra er kursen på ett bra sätt. Vi koncentrerar träningen på att utveckla slalomtekniken samt kontaktfältsutförandet
Instruktör: Jessica Graetsch
Datum och tid: torsdagar 18.30-21 17/5, 7/6, 23/8