Utbildningshelg med Kenth Svartberg

– Han är irriterande bra, sa jag till Anita Weinius när vi vid något tillfälle diskuterade multimusikern Ale Möller. Efter en utbildningshelg med Kenth Svartberg kan jag bara konstatera att även han är, just det, ”irriterande bra”. En del bara kan och kan också förmedla sin kunskap så att allt plötsligt ter sig som den enklaste och mest självklara sak. Men om det nu är så enkelt… varför kom jag då inte på det själv? Därför att några människor är, som engelsmännen skulle säga så träffande, ”half cut above the rest”…. och när det gäller ämnet hund är det just vad Kenth är!

När Stockholms distriktet bjöd in sina lokalklubbars instruktörer till en utbildningshelg i månaden mars med Kenth Svartberg då, utan en endaste tanke på den egna bekvämligheten om hur genuint dåligt automatkaffe verkligen kan smaka anmälde givetvis Pass På:s utsände sig, för att få chansen till kompetensutveckling på högsta nivå!

Bilder från helgen här!
En artikel kommer i nästa nummer av Lidingö BKs medlemstidning Pass På! Se Opp!