DM 2020

Distriktsmästerskap i Spår den 11 oktober 2020
på Tyresö BK

Vi gratulerar Pia Brygård med  Ci Pro Bono Av Nangijala, Danderyd-Täby BK till vinsten på 522,75 och cert. Pia  är  därmed distriktsmästare i Spår 2020.
Pia Brygård med Ci Pro Bono Av Nangijala Danderyd-Täby BK
På en andra placering i DM:et placerade sig Linda Frisk & Kogaråsen's Ztella-Tilde Danderyd-Täby BK och på en tredje placering i DM:et Malin Flodman &   Utterlyan's Wazabi . Övriga resultat se SBK tävling.
 
Andra placering i DM:et placerade sig Linda Frisk & Kogaråsen's Ztella-Tilde Danderyd-Täby BK och på en tredje placering i DM:et Malin Flodman & Utterlyan's Wazabi .

 

Distriktsmästerskap i Lydnad den 27 september 2020 på Mälarö BK

Vi gratulerar Tina Rosberg med Fia-Friends Var E-Vargen, Mälarö BK, till vinsten på 285 poäng. Tina är därmed distriktsmästare i lydnad 2020.
 

ina Rosberg med Fia-Friends Var E-Vargen, Mälarö BK, till vinsten på 285 poäng. Tina är därmed distriktsmästare i lydnad 2020.

På en andra placering i DM:et placerade sig Tina Rosberg & Vallhunden Little-Joe, Mälarö BK och på en tredje placering i DM:et Malou Wallén &  Tollarbos Uniqa Yaya As Gun. Domare var Anna Ahlgren.
DM lydnad 2020

 

Distriktsmästerskap i Rallylydnad den 20 september 2020 på Värmdö BK

Vi gratulerar Anne-Marie Folkesson och Cukids Karisma, SSBK, till vinsten i mästarklass med 100 poäng. Anne-Marie är därmed distriktsmästare i Rallylydnad 2020.