Ny kontaktperson Studiefrämjandet

Vår kontaktperson Märta Brandts går på föräldraledighet och samtidigt avslutar hon sin anställning på Studiefrämjandet.

Det har varit ett stort nöje att få arbeta tillsammans med er, och jag hoppas och tror att samarbetet kommer fortsätta fungera bra. Åter igen vill jag tacka för det fantastiska bemötandet som jag har fått och för allt fint samarbete vi har haft.
Tveka inte att kontakta studiefrämjandet om ni har några frågor eller funderingar.
Varma hälsningar,
Märta Brandts


Ny kontaktperson

Felicia Hogan
Kontaktuppgifter:
E-post: felicia.hogan@studieframjandet.se
Telefon: 08-555 352 03

Jag heter Felicia Hogan och kommer ersätta Märta under de kommande månaderna. Jag är själv aktiv inom Sveriges Hundungdom där jag bland annat sitter i Ungdomsrådet. Jag har en blandrastik på 5 år som heter Malva. Vi tycker det är kul att prova på olika hundsporter men mest tränar vi agility och rallylydnad.

 


Några platser kvar till den populära: Hjärt och lungräddningen på Människa
& hund
 den 10 mars i Tullinge.
Livsviktigt för både människor och hundar!
Anmäl dig här: http://www.studieframjandet.se/Kurs/stockholm/Hj%C3%A4rt-och-lungr%C3%A4ddning-f%C3%B6r-m%C3%A4nniska-hund/455032/

Föreläsning med Per Jensen
Per Jensen är professor i etologi och kommer den 2 april till Brygghuset i Stockholm för att föreläsa utifrån sin senaste bok ”Hur smart är din hund?”
Anmäl dig och läs mer här:
http://www.studieframjandet.se/Kurs/stockholm/F%C3%B6rel%C3%A4sning-med-Per-Jensen/486995/

Föreläsning med Eva-Marie Wergård
Framgångsrika Eva-Marie Wergård håller en föreläsning om mental träning och tävlingsspykologi i Vallentuna den 25 april.
Anmäl dig och läs mer här: http://www.studieframjandet.se/Kurs/vallentuna/F%C3%96REL%C3%84SNING-T%C3%A4vlingspsykologi-med-Eva-Marie-Werg%C3%A5r/484775/