Ny kontaktperson på Studiefrämjandet Stockholm

studieHär kommer en kort presentation av Märta Brandts

Jag jobbar sedan juni 2014 på Studiefrämjandet Stockholm med främst hund. Från och med januari 2015 kommer jag även vara kontaktperson till alla hundklubbar i hela Stockholms län.

Lite kuriosa: Jag är från början uppväxt i Dalarna och flyttade till Stockholm för ca 5 år sedan. Är utbildad folkhälsovetare från Karolinska Institutet och brinner för allt som har med hund att göra. Är uppväxt i “valplådan” och har numera uppfödning på Leonberger och Schapendoes tillsammans med min mamma. Är föreningsaktiv i leonbergerklubben, var tidigare engagerad i Sveriges hundungdoms styrelse (ungdomsrådet) och i många andra klubbar, både på nationell och lokal nivå.

Jag kommer kontakta alla klubbar så att vi kan träffas och prata igenom hur vi kan fortsätta vårt samarbete.

Kan avslöja att vi planerar en fortbildningsdag med Eva Bodfälth under våren 2014 för alla aktiva instruktörer i länet. Om intresse finns så hoppas jag att vi kan fortsätta med fortbildningsdagar för aktiva instruktörer vid fler tillfällen.

Vi ses under 2015!

Varma hälsningar och jag önskar er alla en fortsatt fin vinter!

Med vänliga hälsningar

Märta Brandts
marta.brandts@studieframjandet.se
www.studieframjandet.se/stockholm
Studiefrämjandet Stockholm
Box 6361
102 35 Stockholm

Besöksadress: Brygghuset, Norrtullsgatan 12 N
08-555 352 03