Djurambulansen Stockholm

Djurambulansen har nu startat i Stockholm och den första bilen rullar nu i stockholmslän. Djurambulansen är en ideell förening bestående av en grupp människor som inget hellre vill än se till djurens välbefinnande. När polisens resurser eller allmänhetens kunskap eller förmåga inte räcker till, finns de där för att hjälpa djur i nöd. Djurambulansen finns tillgänglig dygnet runt, årets alla dagar.

Deras viktigaste uppgift är att rädda liv och minska djurens lidande vid en olycka. Genom ambulansens existens säkerställs en korrekt hantering av ett stressat eller skadat djur. Djurambulansen samarbetar med polisen och räddningstjänsten och står till tjänst för medlemmarna och allmänheten. Följ utryckningarna via deras blogg och facebook. Grunden till Djurambulansen lades i början av 2008 och föreningen utvecklas ständigt med hjälp av medlemmar och sponsorer.

Djurambulansen gärna komma ut till er på årsmöten, utställningar, sammankomster eller liknande för att informera era klubbmedlemmar om Djurambulansen. Om deras organisation och hur de kan hjälpa djur i nöd. Sprida informationen vidare till din lokalklubb. De kommer gärna ut till din lokalklubb.

Som medlem i Djurambulansen får man 2 st fria körningar per år. Det kan vara planerade eller akuta. De finns tillgängliga årets alla dagar, dygnet runt för att hjälpa djur som är i behov av hjälp.

Kontaktperson är Frida Andersson, Djurambulansen Stockholm

Läs mer om Djurambulansen på www.djurhjalp.se